وزش باد نسبتاً شدید غربی بر روی خلیج فارس، ۱۸ بهمن

وزش باد نسبتاً شدید غربی بر روی خلیج فارس، ۱۸ بهمن

مجتبی حمزه نژاد گفت: امروز نیز دریا نسبتاً مواج خواهد بود و توصیه می‌شود تمهیدات لازم بویژه در بنادر غربی استان انجام شود و شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از تردد دریایی خودداری کنند.

وی گفت: در ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات شرقی و شمالی استان نیز رشد ابر و وقوع رگبار باران دور از انتظار نخواهد بود.

حمزه نژاد افزود: فردا سرعت باد در محدوده شمال تنگه هرمز (بندرعباس، قشم، هرمز و لارک) کاسته خواهد شد، اما در خلیج فارس و دریای عمان همچنان وزش باد‌های غربی تداوم خواهد داشت و دریا در این مناطق نسبتاً مواج پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: از چهارشنبه تا پایان هفته، جوی آرام برروی استان و دریا حاکم خواهد شد و شرایط دریا برای تردد‌های دریایی مساعد خواهد شد و از نظر دمایی در این مدت، نوسانات دمایی تغییرات یک تا سه درجه‌ای خواهد داشت.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2