اشتغال، ارمغان شرکت مصنوعات چوب در اندیمشک

اشتغال، ارمغان شرکت مصنوعات چوب در اندیمشک

به گزارش دهکده خبر؛ مرکز خوزستان ، پیمان جهانگیری با اشاره به جذب سرمایه گذار برای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در دستورکار مسئولان اندیمشک قرار دارد، افزود: شرکت تولید کننده مصنوعات چوب شامل؛ مبلمان اداری، کابینت سرویس خواب، سیسمونی با سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد تومان در شهرک صنعتی در حال ساخت است.

وی زمان بهره برداری از فاز اول این طرح را پایان امسال عنوان کرد و گفت: هم اکنون ۲۲ نفر در این شرکت مشغول به کار هستند و پیش بینی می‌شود تعداد شاغل در این مجموعه در ماه‌های آینده به ۶۰ نفر و سپس به ۱۰۰ نفر افزایش داشته باشد.


بیشتر بخوانید: راه اندازی کارخانه تولید آب آشامیدنی در رامهرمز


جهانگیری صنعت چوب را یکی از مهمترین و پردرآمد‌ترین صنایع موجود در کشور و بازار‌های جهانی دانست و افزود: بازار هدف اول مصنوعات تولیدی این شرکت، استان خوزستان است و در مراحل بعدی محصولات متنوع آن به سایر مناطق کشور و کشور‌های خارجی صادر خواهند شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2