بهره برداری از ۲ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی در خراسان رضوی

بهره برداری از ۲ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی در خراسان رضوی

به گزارش رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پایگاه شهید سلیمانی حرم مطهر رضوی در صحن پیامبر اعظم از این پایگاههاست که با هدف خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی به بهره برداری رسمی رسید.

دکتر علی یزدانی افزود: این پایگاه با مشارکت آستان قدس رضوی و دانشگاه علوم پزشکی با حضور ۳ نیروی مستقر در خدمت به زائران بارگاه رضوی است.

وی گفت: با افتتاح این پایگاه، ۴ پایگاه اورژانس به زائران بارگاه منور رضوی خدمات رسانی خواهند کرد که پایگاه‌های شهید اندرزگو، شهید حسینی و شهید جهانگیری در ورودی طبرسی از آن جمله است.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پایگاه سیدآباد هم دیگر طرح بهره برداری شده است که با افتتاح آن تعداد پایگاه‌های مشترک شهرستان‌های چناران و گلبهار به شش پایگاه رسید که نقش موثری در افزایش سرعت خدمات رسانی به بیماران و ارتقاء کیفیت خدمات رسانی خواهد داشت.

دکتر یزدانی گفت: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۵۶ پایگاه اورژانس فعال است که از این تعداد ۶۱ مورد آن‌ها پایگاه‌های جاده‌ای است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2