نمایش ۲۵ اثر مجسمه سازی در جشنواره هنرهای تجسمی فجر خراسان رضوی

نمایش ۲۵ اثر مجسمه سازی در جشنواره هنرهای تجسمی فجر خراسان رضوی

به گزارش ،امین قوی اندام دبیر بخش مجسمه سازی این جشواره گفت: جشنواره از شانزده بهمن آغاز شده است و تا سی ام بهمن ادامه دارد.

او گفت: این آثار از هنرمندان استان خراسان رضوی و در ۱۰ نگار خانه به نمایش درآمده است.

قوی اندام افزود: همزمان با برگزاری این جشنواره در مشهد، جشنواره هنرهای تجسمی دهه فجر در حدود ۱۳ شهرستان‌ دیگر استان نیز برگزار می شود.

او درباره محل برگزاری بخش های مختلف این جشنواره گفت: آثار بخش هنرهای مفهومی در نگارخانه فردوس واقع در بلوار کلاهدوز، بخش تصویرسازی در نگارخانه بن‌بست واقع در بلوار کلاهدوز و نیز آثار بخش پوستر در نگارخانه رضوی واقع در خیابان کوهسنگی ۱۷ به نمایش در آمده است.

قوی اندام ادامه داد: همچنین آثار بخش نقاشی در نگارخانه قائمی واقع در بولوار اقبال لاهوری، آثار بخش عکس و کاریکاتور در نگارخانه اشراق واقع در بلوار هاشمیه، آثار بخش استاد فقید غدیر صباغیان در نگارخانه رضوی واقع در حرم مطهر و آثار بخش قهرمان پروری با محوریت شهید سردار سلیمانی در نگارخانه رشد در میدان راهنمایی در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2