افتتاح ۳۶۶ کلاس درس در سیستان و بلوچستان

افتتاح ۳۶۶ کلاس درس در سیستان و بلوچستان

به گزارش ،سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان در این مراسم که در هنرستان ۹کلاسه کار و دانش دهستان لوتک شهرستان هامون برگزار شد گفت: از این تعداد مدرسه ۸۵ مدرسه در مناطق روستایی و ۹ مدرسه در مناطق شهری قرار گرفته و برای ساخت آنها هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از محل منابع دولتی، خیری و مشارکتی هزینه شده است.

میثم لکزایی زیربنای این مدارس را ۲۹ هزار و ۳۸۷ مترمربع عنوان کرد.

وی افزود: با این تعداد کلاس درس، بیش‌از ۱۱ هزار نفر دانش‌آموز از فضا و تجهیزات استاندارد بهره‌مند خواهند شد.

وی گفت: در سه سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ کلاس درس تحویل دانش آموزان مستعد این استان شده است.

لکزایی افزود: در حال حاضر با همراهی خیران ۲هزار کلاس در استان در دست اجرا دارد که با توجه به اعتبارات تخصیص یافته تعداد عملیات اجرایی این طرح ها درحال انجام است.

استاندار سیستان و بلوچستان هم با بیان اینکه سیستان و بلوچستان با برخورداری از ۶ درصد جمعیت دانش آموزی کشور در انتهای سرانه آموزشی کشور قرار دارد گفت: این استان با جمعیت ۸۵۰هزار نفری دانش آموزی برای رفع کمبودهای آموزشی و رسیدن به میانگین کشوری سالیانه نیازمند ساخت ۲ هزار کلاس درس است.

حسین مدرسه خیابانی افزود: با تلاش‌های شده همچنان ۱۱۲ نفر از دانش آموزان این استان در فضای غیراستاندار نظیر کانکس مشغول تحصیل هستند.

وی تصریح کرد:با توجه به بنیه ضعیف اقتصادی مردم سیستان و بلوچستان، ایجاد مدارس شبانه روزی برای کاهش هزینه‌های تحصیل یک نیاز ویژه است.

مدرس خیابانی با اشاره به مشکل نبود ماندگاری معلمان و نیروی انسانی در سیستان و بلوچستان، بر ایجاد و تقویت مشوق‌ها در این استان تاکید کرد.

این مراسم همزمان با افتتاح ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه آموزشی سراسر کشور انجام شد.







برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2