انفجار نور کمر استکبار را خم کرده است

انفجار نور کمر استکبار را خم کرده است

به گزارش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد به مناسبت دهه فجر و یوم الله ۲۲بهمن پیامی به شرح ذیل صادر کرد.

خدا را شاکریم که ما را در عصری قرار داد که آرمان‌های تمام انبیاء و ائمه معصومین (علیهم السلام ) و ثمره خون شهیدان و تلاش علما و نیکانِ تاریخ در حال تحقق است و فواره ظلم و کفر که تا آخرین حد باطل خود قد کشیده، برای همیشه درحال فروریختن و نابودی است.

اکنون فجر نهضت جهانی آخرین برگزیده الهی است که سالهاست آغاز شده و به سرعت در حال گسترش و تسخیر خرد‌ها و دل‌های ستمدیدگان و حق جویان عالم است.

خداوند در این رستاخیز بزرگ ، ملت ایران را برگزید تا با رهبری امام خمینی کبیر و امام خامنه‌ای عزیز، مشعل فروزان اسلام ناب محمدی (ص) را در ظلمتکده شرک و بیدادگری بر دل‌های تشنه حقیقت و خسته از سرگرمی‌های پوچ وبی حاصل بتاباند.

با گذشت بیش از۴۰ سال از فتح سنگر‌های بزرگ و پیشرفت‌های شگرف، همچنان "انفجار نور" با سلامت و صلابت روز اول، دل‌های ملت‌ها را جذب و پشت ستمگران را خم و طومار ظلم را در حال برچیدن است.

ملت ایران در این سال‌ها رنج‌های فراوان کشیده لکن دستاورد‌های فراوانی در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و... داشته و توانسته از انقلاب اسلامی، چون جان خود حفاظت نماید.

البته بوده اند کسانی که بدون درک صحیح از ماهیت این انقلاب و بدون ایمان به آرمان‌های آن روزگارى با این حرکت عظیم همراه شدند و اینک خسته و فرسوده و پشیمان منفی می‌بافند و انتظار پایان انقلاب را می‌کشند در حالی که هر روز و هر لحظه، انقلاب اسلامی با نشاط و قوت بیشتر دل‌های ملت‌ها را جذب و سنگر‌ها را فتح می‌کند و زمینه را برای ظهور آخرین منجی آماده می‌سازد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد در آغاز چهل و چهارمین فجر انقلاب اسلامی همراه و همگام با ملت ایران میثاق خود را با امامین انقلاب و خون شهیدان تجدید نموده و از مردم شریف و شهیدپرور یزددعوت می‌کند در جشن پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمائی خودرویی هر چه باشکوه شرکت نموده و بار دیگرصالحان و اولیاء و امام و شهیدان را شاد و دشمنان را عزادار و مأیوس نمایند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2