بیانیه سپاه انصار المهدی (عج) زنجان به مناسبت ۲۲بهمن

بیانیه سپاه انصار المهدی (عج) زنجان به مناسبت ۲۲بهمن

به گزارش گروه سیاسی متن بیانیه سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در آستانه ۲۲ بهمن، چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به این شرح است.

۲۲ بهمن سالروز پیروزی حماسه عظیمی است که ملت متدین و آزاداندیش ایران آن را با وحدت کلمه و تحت رهبری، رهبر کبیر و فرزانه انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی خلق کرد.

این روز بزرگ مظهر پیروزی سال‌ها مبارزه و مجاهدت مردان و زنان انقلابی ایران اسلامی است که برای رهایی از ظلم و استبداد و تحقق مردم سالاری و حاکمیت ارزش‌های اسلامی خود را به دریای زلال جمهوری اسلامی رساندند و با تاسیس نظام جمهوری اسلامی استقلال، آزادی و مردم سالاری دینی را برای مردم ایران به ارمغان آوردند.

با گذشت زمان و پیشرفت همه جانبه انقلاب اسلامی در زمینه‌های گوناگون و خودکفایی و استقلال از دخالت مستکبران خارجی، با دستاورد‌های بسیار خوبی در طول این ۴۳سال امروزه ملت و نظام ما بیشتر آماج اهداف شوم دشمنان خارجی و داخلی و وابستگان به قدرت طلب‌های جهان قرار گرفته است.

از به راه انداختن جنگ‌های رسانه‌ای و فرهنگی تا ترور بزرگان و میدان داران عرصه‌های انقلاب اسلامی همچون سردار رشید اسلام سپهبد قاسم سلیمانی و همچنین تحریم‌های اقتصادی اقدامات خصمانه دشمن دیرینه علیه مکتب اسلام ناب محمدی است؛ غافل از اینکه به گفته معمار انقلاب اسلامی: «ما را بکشید، زنده‌تر می‌شویم»که امید است با تکیه بر شعار «ما می‌توانیم» با اطاعت از پیشوای حکیم و عالم امام خامنه‌ای (مدظله العالی) با گرایش بیشتر به توان قدرت داخلی و امید به ظهور و تجلی یگانه منجی عالم بشریت سایه درخت انقلاب اسلامی عالمگیر شود.

سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (قدس سره) و با پیروی از رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا همانند گذشته محکم و استوار همراه ملت بزرگ ایران در راستای به ثمر نشاندن و رشد پیشرفت انقلاب اسلامی و خون شهدا لحظه‌ای کوتاه نخواهد آمد و بزرگداشت این روز باشکوه را گواه روشن تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی دانسته و تاکید می‌کند روند پیروزی‌های پی در پی انقلاب اسلامی و ذلت و خواری دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ادامه خواهد داشت.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2