دفاع و حفظ انقلاب اسلامی از مصادیق بارز تقوای الهی

دفاع و حفظ انقلاب اسلامی از مصادیق بارز تقوای الهی

حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده در خطبه‌های نماز جمعه کیش با تبریک یوم الله ۲۲ بهمن گفت: دفاع، حمایت و حفظ انقلاب اسلامی از مصادیق بارز تقوای الهی است.

امام جمعه کیش با تقدیر از حضور گسترده و حماسی مردم همیشه در صحنه جزیره کیش در راهپیمایی خودرویی و موتوری ۲۲ بهمن امسال گفت: حضور با شکوه مردم انقلابی در جشن چهل و سومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پشتیبانی از نظام و از مصادیق بارز تقوای الهی است.

حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده ایام الله دهه فجر را فرصت مناسبی برای مرور دستاورد‌های انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: بیان دستاور‌های انقلاب در چهل سال گذشته مصداقی از جهاد تبیین است که رهبر انقلاب اسلامی همواره بر آن تاکید ویژه داشته اند.

وی با اشاره به سالروز ولادت با سعادت حضرت امیرالمومنین حضرت علی (ع) و نام گذاری این روز خجسته به نام روز پدر، گفت: پدر از جمله نعمت‌های الهی است که خداوند متعال بر انسان ارزانی داشته است و این روز فرصت مناسبی برای قدردانی از شان و جایگاه پدران در خانواده است.

امام جمعه کیش با اشاره به نزدیک شدن ایام اعتکاف گفت، امسال نیز متاسفانه همانند سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی امکان برگزاری این مراسم عبادی در کشور فراهم نیست، اما رهبر انقلاب اسلامی خواندن نماز جعفر طیار را جایگزین زیبایی برای عمل با فضیلت اعتکاف در این شرایط معرفی کرده اند.

وی با تبریک ولادت با سعادت امام جواد (ع) گفت: این امام برکت اعظم است که به فرموده حضرت امام رضا (ع) با برکت‌تر از امام جواد (ع) برای شیعیان متولد نشده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2