لزوم اختصاص ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها به پژوهش

لزوم اختصاص ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها به پژوهش

به گزارش ؛ محمد علی زلفی گل در پنجاه و پنجمین اجلاس روسای دانشگاه‌های معاونین پژوهشی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور که در سالن ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد عنوان کرد: در دنیای کنونی باید از تجربیات استفاده کرد و به افق‌های جدید در عرصه علم و فناوری توجه کنیم.
وی با بیان اینکه باید برای مدیریت و ظرفیت علم، پژوهش و فناوری در کشور برنامه درست مشخص شده باشد، گفت: ماموریت‌هایی در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی شده است و باید شاخص‌های علم و فناوری کشور ارتقا یابد.
زلفی گل با بیان اینکه کشور ما سرشار از منابع انسانی است گفت: یکی از عوامل پیشرفت علمی در کشور منابع انسانی است که ما از این نعمت بهره‌مند هستیم و منابع مادی نیز به فراوانی در کشور وجود دارد، اما در زمینه اعتبارات مالی در مضیقه قرار داریم و باید بتوانیم ارتباط منطقی و علمی برقرار کنیم.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه نظام ملی نوآوری در کشور در حال تکامل است، گفت: نظام ملی نوآوری در کشور به بلوغ خاص نرسیده است و باید بتوانیم در نظام نوآوری بین پژوهش، نوآوری و آموزش ارتباط منطقی برقرار کنیم.
زلفی گل در ادامه تاکید کرد: هر تصمیمی باید مبنای علمی داشته باشد و یکی از راهکار‌ها برای توسعه در این راستا، شرکت‌های دانش‌بنیان است.
وی در ادامه تاکید کرد: تولید علم برای ما مرجعیت و فناوری برای جامعه رفاه ایجاد می‌کند، بنابراین باید نوآوری را در جامعه ارتقا دهیم.
وی گفت: بیش از ۳۰ درصد از تولیدات علمی ما با مشارکت بین المللی در حال انجام است و ما در کشورمان اساتیدی داریم که به عنوان مرجعیت علمی در جهان شناخته شده هستند.
زلفی گل در ادامه گفت: ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها باید به امر پژوهش اختصاص یابد و باید توزیع متوازن استعداد‌ها در عرصه‌های مختلف علمی شکل بگیرد و باید بتوانیم نخبه گزینی و نخبه پروری عالی در کشور داشته باشیم.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در ادامه گفت: رفت و آمد اساتید برای فرصت‌های مطالعاتی باید تسهیل پیدا کند و باید به فکر تربیت دانشمندان برای آینده باشیم و باید در ایام کرونا رتبه علمی کشور را حفظ کنیم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2