رونمایی از تندیس چهار مبارز دوران انقلاب با حضور وزیر فرهنگ

رونمایی از تندیس چهار مبارز دوران انقلاب با حضور وزیر فرهنگ

به گزارش، «محمد مهدی اسماعیلی» امروز (جمعه، ٢٧ اسفند)، در بازدید از موزه عبرت تهران از تندیس مرضیه دباغ، فخرالدین حجازی، مرتضی لبافی نژاد، و آیت‌الله ربانی شیرازی از مبارزان انقلاب اسلامی رونمایی کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این بازدید از بخش‎های مختلف موزه عبرت (بازداشتگاه کمیته مشترک ضد خرابکاری رژیم پهلوی ) دیدن کرد.

در این بازدید چهار نفر از مبارزان سیاسی دوران انقلاب که در این زندان بازداشت و مورد شکنجه قرار گرفته بودند به عنوان راهنما، بخش‌های مختلف از عکاسخانه تا اتاق‌های شکنجه بندهای انفرادی و عمومی را توضیح دادند.

در حاشیه این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هشت عنوان کتاب «چشم‌های آشنا»، «آن سال‌های زمستان»، «سازمان بی‌نام»، «پیروزی در سایه شکست»، «افعی در جقه همایونی» «آرام نمی‌گیریم» و ۲ کتاب در حوزه کودک «فردا خواهد آمد» «مرد سنگی و مرد مهربان» را رونمایی کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2