رسیدگی به ۶۹ تخلف ماده ۱۴ حوزه حمل و نقل

رسیدگی به ۶۹ تخلف ماده ۱۴ حوزه حمل و نقل

به گزارش ابوالفضل صفری گفت: ۶۹ مورد از تخلف مالکان ناوگان در کمیسیون ماده ۱۴ حوزه حمل و نقل امسال در مازندران رسیدگی شد.

او افزود: در پی افزایش تخلفات حمل بار اضافه بر ظرفیت مجاز مندرج در کارت خودرو، این اقدام در دستور کار قرار گرفت.

به گفته سرپرست معاونت حمل و نقل اداره کل راهداری مازندران علاوه بر تخلف اضافه تناژ درصورت ارتکاب تخلف واگذاری وسیله نقلیه به راننده فاقد مدارک مجاز و ویا کارت هوشمند راننده، فاقد برگ سلامت، فاقد گواهینامه رانندگی ... مجاز ازسوی مالک ناوگان (بند ۴ ماده ۱۴) و همچنین تکرار حمل بار اضافه بر ظرفیت مجاز وسیله نقلیه (بند ۱۶ ماده ۱۴)، با دعوت از مالک وسیله نقلیه در کمیسیون رسیدگی به تخلفات و با توجه نوع، دفعات و تکرار تخلفات نسبت به غیر فعال کردن کارت هوشمند ناوگان مربوطه تا مدت حداکثر یکسال اتخاذ تصمیم خواهد شد.

صفری گفت: این اقدام در جهت بازدارندگی و صیانت از سرمایه‌های ملی راه‌ها و ابنیه‌های فنی، افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای، کاهش تصادفات و تلفات بوده است.

به گفته وی جهت تشدید برخورد با متخلفین بخش حمل و نقل عمومی، از این پس پرونده مالکین وسایل نقلیه نیز در دستور کار دبیرخانه کمیسیون رسیدگی به تخلفات شرکت‌ها و رانندگان موضوع ماده ۱۴ در اداره کل قرار می‌گیرد.

لغو کارت هوشمند ناوگان و رانندگان یکی از راه‌های اساسی برای جلوگیری از ارتکاب تخلف می‌باشد.

سرپرست معاونت حمل و نقل اداره کل راهداری مازندران افزود: در صورت لغو کارت هوشمند ناوگان مالکین وسیله نقلیه، آنان از خدمات حمل و نقلی مانند دریافت بارنامه، دریافت لاستیک، شارژ کارت سوخت به علت عدم پیمایش محروم خواهند شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2