بازگشایی همه مدارس در کهگیلویه و بویراحمد

بازگشایی همه مدارس در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل آموزش وپرورش این استان گفت: با تصویب ستاد ملی کرونا مبنی بر حضوری شدن مدارس و دانشگا‌ها از ۱۴ فروردین در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز فعالیت مدارس تابع تصمیمات ستاد کرونا است.
سید، ولی موسوی با بیان اینکه مدیران مدارس کهگیلویه و بویراحمد آماده استقبال از دانش آموزان در سال نو باشند افزود: همه مدارس در کهگیلویه و بویراحمد از ۱۴ فروردین فعالیت خود را به شکل حضوری و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی آغاز خواهند کرد.
موسوی با بیان اینکه به واسطه شرایط کرونایی در سال‌های گذشته آموزش دانش آموزان لطمه جدی دیده است اضافه کرد: امید است با حضوری شدن مدارس در تمام مقاطع تحصیلی افت و لطمات آموزشی ناشی از کرونا جبران شود.
وی و بر رعایت دستور العملهای بهداشتی در مدارس و کلاس های درس و استفاده دانش آموزان و فرهنگیان از ماسک تاکید کرد و ادامه داد: جلسه رؤسای شهرستان‌ها و مناطق آموزش و پرورش استان امروز هشتم فرودین با هدف ایجاد آمادگی و پیش بینی تمهیدات لازم برای حضور پرشور و بانشاط فرهنگیان و دانش آموزان در مدارس برگزار خواهد شد.
رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد؛ برای حضوری شدن مدارس هیچ عذر و بهانه‌ای پذیرفتنی نیست و مدیران مدارس آماده استقبال از حضور دانش آموزان در همه مقاطع تحصیلی از ۱۴ فروردین باشند.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2