بهره برداری از همه واحد‌های مسکونی در مناطق زلزله زده دنا

بهره برداری از همه واحد‌های مسکونی در مناطق زلزله زده دنا

معاون پشتیبانی و هماهنگی امور استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور به همراه جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی از اماکن و مناطق زلزله زده شهر سی سخت بازدید و با مشکلات، کاستی‌ها و درخواست‌های زلزله زدگان آشنا شد.
فرهاد باقر پور در این بازدید وضعیت و روند بازسازی منازل تخریبی در مناطق زلزله زده شهرستان دنا بویژه شهر سی سخت را رضایت بخش دانست و گفت: از همه ظرفیت‌های موجود برای تکمیل و بهره برداری از منازل باقیمانده در مناطق زلزله شهرستان استفاده می‌شود.
باقرپور افزود: تاکنون بیش از هزار و ۲۰۰ واحد در مناطق زلزله زده شهرستان دنا اعم از شهری و روستایی تکمیل و به بهر برداری رسیده است و بر اساس برنامه ریزی‌های پیش بینی شده بیش از ۴۵۰ واحد باقیمانده نیز تا پایان تیرماه سال ۱۴۰۱ تکمیل و به بهره برداری می‌رسد.
وی با اشاره به وضعیت طرح‌های هادی روستایی در کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: هزار و ششصد و ۶۰ روستا در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۷۲۱ روستا بالای ۲۰ خانوارند.
معاون پشتیبانی و هماهنگی امور استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور از تهیه طرح هادی در همه روستا ها‌ی کهگیلویه و بویراحمد هم خبر داد و گفت: طرح هادی ۴۸۰ روستای این استان اجرا شده و یا در حال اجرا است.
باقرپور ادامه داد: قصد داریم با تامین ۱۵۰ میلیارد تومان چه از محل اعتبارات ملی و چه از طریق اعتبار قیر طرح هادی روستا‌های باقیمانده کهگیلویه و بویراحمد را اجرا کنیم.
فرماندار دنا هم در این بازدید گفت: بیش از یکسال است که از حادثه زلزله شهرستان دنا می‌گذرد، اما برخی از خانواده‌های زلزله زده با تحمل سختی‌ها در چادر و یاکانکس زمستان امسال را سپری کردند.
درخشان زاده خطاب به معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور افزود: برابر قانون مصوب مجلس در خصوص مناطق زلزله زده تمهیداتی برای استفاده از امتیازات تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است که با وجود مراجعات مکرر و پیگیر‌ها متاسفانه بعضی از بانک‌ها در خصوص استمهال تسهیلات بانکی مناطق زلزله زده همکاری نمی‌کنند.
وی با بیان اینکه طرح استمهال تسهیلات بانکی مناطق زلزله زده در حال پیگیری است، اضافه کرد: بانک‌های که همکاری نکرده و یا سهل انگاری می‌کنند طبق قانون بخشنامه بانک مرکزی باید به شهروندان در مناطق زلزله زده پاسخگو باشند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی










برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2