لزوم صرف بودجه‌های شهرستانی برای اشتغالزایی

لزوم صرف بودجه‌های شهرستانی برای اشتغالزایی

به گزارش ، سید احسان خاندوزی عصر امروز در حاشیه ملاقات با مردم زاوه گفت:با توجه به نام‌گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام "تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین" اولویت بودجه‌های شهرستانی و محلی باید صرف اشتغال‌زایی و افزایش درآمد خانوار‌ها شود.
وی افزود:آنچه هدف گذاری سازمان برنامه و بودجه برای رشد هشت درصدی اقتصادی را محقق می‌کند تمرکز بر هزینه بودجه‌های محدود بر فعالیت‌های اشتغالزاست.
وی ادامه داد:امروز در جمع مردم شهرستان‌های زاوه، مه ولات و تربت حیدریه حضور یافتم و با کمبود‌ها و مشکلات این شهرستان‌ها از نزدیک آشنا شدم و قرار است فهرست این مشکلات را امشب خدمت رییس جمهور در جلسه شورای اداری خراسان رضوی منعکس کنیم و امیدواریم سال آینده این مشکلات رفع شود.
دولت آباد مرکز شهرستان زاوه در ۱۸۹ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی عصر روز پنجشنبه وارد زاوه شد و در بدو ورود به این شهرستان به مقام شامخ شهدا ادای احترام و از طرح‌های نیمه تمام مجتمع فرهنگی و هنری و استخر شنای زاوه بازدید کرد.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2