معدوم سازی ۸۹۰ کیلوگرم فراورده‌های خام دامی در دزفول

معدوم سازی ۸۹۰ کیلوگرم فراورده‌های خام دامی در دزفول

به گزارش دهکده خبر؛ مرکز خوزستان ، محسن ورجاوند گفت: کشف و معدوم سازی این مقدار فراورده خام دامی حاصل بازرسی از ۷۰۰ واحد تولیدی، نگهداری و عرضه فراورده‌ها شامل؛ کشتارگاه‌های دام و طیور، واحد‌های تبدیلی قطعه بندی مرغ و گوشت قرمز، سردخانه ها، فروشگاه‌ها و کامیون‌های حمل این محصولات انجام شد.

وی با بیان اینکه در یک‌ماه اخیر با اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان ۹ مورد تخلف بهداشتی آشکار شامل؛ کشتار غیر مجاز دام کنار جاده‌ای و حمل مرغ زنده در سطح شهرستان شناسایی شد، افزود: متخلفان جهت انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

ورجاوند می‌گوید: اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر در سطح شهرستان تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و دامپزشکی دزفول هیچگونه مسامحه‌ای با عوامل متخلف انجام نمی‌دهد.


بیشتر بخوانید: کشف و معدوم سازی موادغذایی فاسد در رامهرمز


رئیس دامپزشکی دزفول در پایان ضمن از همکاری دادستان و فرماندهی نیروی انتظامی این شهرستان به خاطر همراهی این اداره در برخورد با متخلفان بهداشتی گفت: از شهروندان خواهشمندیم فراورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های معتبر تهیه و از خرید مواد پروتئینی از دست فروشان خودداری کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2