رمضان گَردی با «رمضان‌گرد»

رمضان گَردی با «رمضان‌گرد»

به گزارش ؛ رئیس اداره گردشگری شهرداری اصفهان به آغاز برنامه «رمضان‌گرد» اشاره کرد و گفت: محورِ این برنامه، گردش در مکان‌های معنوی و مذهبی شهر اصفهان است.

علیرضا مساح گفت: برنامه رمضان‌گرد در کنار معرفی ارزش‌های معماری، تاریخی و زیبایی‌شناسی آستان مقدس امامزادگان اسماعیل (ع)، جعفر (ع) و هارون ولایت (ع)، به شرح مباحث معنویِ ماه مبارک رمضان و سنت‌های مردم اصفهان در این ماه می‌پردازد. در پایان این بخش، شرکت‌کنندگان به تخت‌فولاد می‌روند و دیدنِ این مکان را از تکیه سیدالعراقین آغاز می‌کنند و سپس، بر اساسِ رده سنی، به بازدید از سایر مسیر‌ها می‌پردازند تا از فضای معنوی تخت‌فولاد بهره کافی ببرند. در پایان نیز با یک افطاری ساده در خدمت شرکت‌کنندگان خواهیم بود.

وی گفت: برنامه «رمضان‌گرد» از ۲۱ فروردین آغاز شده و به مدت ۱۰ روز، از ساعت ۱۶ تا اذان مغرب ادامه دارد. استقبال شهروندان از این برنامه بسیار خوب بوده است؛ به‌گونه‌ای که تمام بلیط‌ها رزرو شده، ولی احتمال تمدید برنامه نیز وجود دارد.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در برنامه رمضان‌گرد می‌توانند با شماره ۰۹۳۰۷۵۶۳۲۱۵ تماس بگیرند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2