حجت‌الاسلام خداداده رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور شد

حجت‌الاسلام خداداده رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور شد

به گزارش به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حکم محمدمهدی اسماعیلی خطاب به حجت الاسلام کمال خداداده، ضمن اشاره به شعار اصلی دولت در حوزه فرهنگ (بازگشت به مساجد)، بر لزوم شناسایی، جذب و آموزش استعداد‌های برتر و جوانان انقلابی برای نهادینه سازی اهداف فرهنگی دولت تاکید شده است.
بخشی از متن حکم وزیر ارشاد خطاب به رئیس جدید ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور به شرح زیر است:
«جناب حجت‌الاسلام آقای کمال خداداده
با عنایت به شایستگی، تجربیات و سوابق ارزشمند جناب‌عالی و شناخت از روحیه مکتبی و تعامل سازنده‌تان با اصحاب فرهنگ و هنر و شخصیت‌های گرانمایه حوزوی؛ به موجب این حکم و به استناد مادۀ ۹ اساسنامه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی به مدت ۳ سال به عنوان «رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور» منصوب می‌شوید.
شعار اصلی دولت در حوزه فرهنگ، نهضت بازگشت به مساجد است و اینک شما در این موقعیت خطیر، عهده‌دار وظیفه سنگینی می‌شوید. شایسته است با تشکیل شورای اندیشه‌ورز از جوانان انقلابی، حزب‌اللهی و پرشور از جبهه فرهنگی و با استفاده از همه سلایق دوستان انقلابی موارد زیر در دستور کار قرار گیرد:
- برنامه‌ریزی برای ترویج فرهنگ دینی و کادرسازی، توانمندسازی و هدایت ظرفیت‌های موجود مردمی به سمت اهداف بلند انقلاب اسلامی و استقرار ارزش‌های دینی
- برنامه‌ریزی، نظارت، هماهنگی، انسجام و تقویت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور
- شناسایی، جذب و آموزش استعداد‌های برتر و جوانان انقلابی برای نهادینه‌سازی اهداف فرهنگی دولت
- تلاش برای جلب مشارکت عموم مردم به منظور تقویت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان ابزاری در راستای بسط و گسترش ارزش‌های انقلابی و اسلام ناب محمدی (ص)
-تعامل مؤثر با ارکان مسجد از جمله ائمه محترم جماعت و پایگاه‌های مقاومت بسیج برای ترویج و توسعه نقش مسجد به‌عنوان مرکز فرهنگی در جامعه به منظور نهادینه‌سازی فرهنگ دینی
- استفاده کامل از ظرفیت وزارت‌خانه‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌های عضو شورای سیاست‌گذاری
- حضور پررنگ جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در بخش‌های مختلف ستاد
بدیهی است ارائه گزارش‌های فصلی مستمر از عملکرد با تشکیل منظم جلسات شورای سیاست‌گذاری مورد توقع است.»
حجت الاسلام کمال خداداده متولد سال ۱۳۶۲ و در مقطع درس خارج فقه و اصول در حوزه علمیه قم تحصیل کرده است.
از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی وی می‌توان به مشاور رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، مسئول بسیج دانش آموزی و مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، جانشین پایگاه حوزه علمیه طالبیه تبریز، مشاور در امور جوانان استانداری زنجان، رئیس هیات مدیره بنیاد ملی راهبردی دفاع نرم، رئیس کتابخانه مرکزی استان آذربایجان شرقی، نایب رئیس هیات مدیره موسسه تاریخ تطبیقی، مدیر موسسه فرهنگی تبلیغی بعثت قم، مدیر خانه قرآن مرکز رسیدگی به امور مساجد و ... اشاره کرد.
وی همچنین دارای تالیفاتی از جمله کتاب‌های منشور ولایت، منشور بصیرت، منشور فاطمی، امتداد عاشورا است.
پیش از این حجت الاسلام والمسلمین حبیب رضا ارزانی عهده دار این مسئولیت بود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2