قتل زن ۴۴ ساله کرجی به دست همسرش

قتل زن ۴۴ ساله کرجی به دست همسرش

به گزارش دهکده خبر، مرکز البرز، سرهنگ محمد نادربیگی گفت: در پی کشف جسد یک خانم میانسال در اطراف بیمارستان البرز کرج توسط ماموران گشت کلانتری ۱۹ باغستان، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

به گفته رئیس پلیس آگاهی البرز: بررسی‌های اولیه حاکی از این بود که یک خانم میانسال بر اثر ضربات و بریدگی‌های ناشی از برخورد جسم تیز در بدنش از خون ریزی شدید فوت شده و جسدش پس از انجام قتل در اطراف بیمارستان البرز رها شده است.

سرهنگ نادربیگی گفت: در ادامه تحقیقات کارآگاهان پس از شناسایی هویت مقتول متوجه شدند که نامبرده پس از متارکه با همسر اولش در ۲ سال گذشته با شخصی دیگر ازدواج کرده که از زمان وقوع قتل خبری از وی نبوده و هیچ یک از آشنایان از محل حضور او اطلاع ندارندکه این موضوع ظن پلیس را برای انجام قتل از سوی این شخص بیشتر کرد.

او گفت: بلافاصله اقدامات پلیسی-اطلاعاتی انجام و مظنون اصلی پرونده که در حاشیه شهر مخفی شده بود، در کمتر از ۴۸ ساعت شناسایی و دستگیر شد.

به گفته رئیس اگاهی البرز: متهم در تحقیقات تکمیلی با مشاهده مستندات غیر قابل انکار پلیس به ناچار لب به اعتراف گشود و شرح حادثه را اینگونه عنوان کرد که او و همسر مرحومش هر ۲ به مواد مخدر اعتیاد داشتند که در روز حادثه به دلیل مشکلات شخصی با یکدگیر درگیر و مقتول با چاقو به سمت او حمله ور می‌شود که نامبرده برای دفاع از خودش با دستگاه سنگ فرز به سمت او حمله کرده و از چند ناحیه بدنش را مورد جراحت قرار می‌دهد و با توجه به شدت خون ریزی شدید بدن مقتول، او را به اطراف بیمارستان البرز رسانده تا توسط مردم به مرکز درمانی منتقل شود و خودش متواری می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2