ورود دادستانی خوزستان به موضوع کشتارگاه سنتی اهواز

ورود دادستانی خوزستان به موضوع کشتارگاه سنتی اهواز

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، صادق جعفری چگنی در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان گفت: پس از بازدید سرزده خبرنگار صدا و سیمای استان از کشتارگاه سنتی دام در اهواز، هیئتی از دادستانی به همراه جمعی از مسئولان متولی و مدیرکل دامپزشکی خوزستان به محل اعزام شدند.

وی مشکلات بهداشت محیط، تخلف‌های مربوط به کشتار و عرضه گوشت و اختلاف کارکنان با متولی کشتارگاه را از جمله تخلف‌های مشاهده شده در این کشتارگاه برشمرد و افزود: درخصوص مشکلات بهداشتی، از قبل پرونده‌هایی تشکیل، کیفرخواست صادر و متولی به حبس محکوم شد، ولی رای قطعی صادر نشده است.

جعفری چگنی با بیان اینکه رسیدگی به تخلف دوم در کشتارگاه اهواز در حال انجام است، ادامه داد: پرونده به اختلاف‌های کارکنان با متولی کشتارگاه در حال رسیدگی است.

به گفته دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان؛ باتوجه به بازدید که دیروز با حضور مدیرکل دامپزشکی استان و کارشناسان انجام شد، برای تخلف‌های جدید پرونده تشکیل شد و مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

این مقام قضایی می‌گوید: صیانت از سلامت مردم و حفظ بهداشت عمومی جامعه امری مهم است و باید مسئولان اجرایی باید برای رفع آن‌ها در کمترین زمان ممکن انجام دهند و دستگاه قضایی نیز پیگیری این موضوع را ادامه خواهد داد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2